Poučení o bezpečnosti

Akce: Hrobnický workshop
Datum akce: 19. října 2024

Akce se koná v rámci Dne otevřených dveří organizace

Hřbitovy a pohřební služby hl. m. Prahy

ve dnech 18.—20. 10. 2024

  1. Účastníci jsou za všech okolností povinni přesně dodržovat pokyny zaměstnanců HPS, zejména pokud jde o úkony, které jsou předmětem workshopu.

  2. Účastník musí být vhodně oblečen a obut s ohledem na počasí, charakter a čas akce. Nejvhodnější obuví je pevná kotníková obuv.

  3. Účastník je povinen zohlednit svůj zdravotní stav a neúčastnit se akce v případě, že by účast pro něj mohla představovat riziko. Akce je vhodná pouze pro dospělé zdravé osoby přiměřené fyzické kondice, bez akutních či chronických onemocnění.

  4. Účastník je povinen se během akce chovat vhodným způsobem a zdržet se jakýchkoliv projevů, které by v prostorách hřbitova působily nevhodně. Účastník nesmí být pod vlivem alkoholu nebo návykových látek.

  5. Účastník je během workshopu povinen dbát bezpečnosti své i ostatních účastníků a vyvarovat se jednání, které by mohlo vést k poškození hrobového zařízení. Nástroje i nářadí je povinen používat pouze určeným způsobem.

  6. Účastník vyjadřuje svůj souhlas s pořizováním fotografií a videozáznamů v průběhu workshopu. Tyto záznamy budou využity pouze pro propagaci činnosti a služeb HPS.

Stvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a s riziky spojenými s účastí na prohlídce a bezpečnostními pokyny, které se zavazují dodržovat, aby nedošlo ke vzniku škody nebo nemajetkové újmy.